donderdag 13 oktober 2011

Uitnodiging; Kom mijn werk bekijken tijdens de Dutch Designweek 2011

Tijdens de Dutch Designweek 2011 te Eindhoven zal ik mijn werk presenteren als onderdeel van de tentoonstelling Post-History, op de 4e verdieping van het klokgebouw op Strijp-S te Eindhoven, met werk van kunstenaars uit verschillende disciplines van fooddesign tot productdesign, van fotografie tot film.

De Tentoonstellingsinrichting is mede door mij ontworpen, en het zal geen cleane 
                      tentoonstelling worden, maar echt een beleving! 
De presentatie van mijn werk is ook de tentoonstellingsverlichting, dus komt allen kijken, want een uitdagende tentoonstellingsinrichting opgebouwd uit bouwmaterialen gevonden op het Strijp terrein en een grote wolk van échte Romy Kühne's vormen het decor van deze tentoonstelling!


De info-flyer


De tentoonstelling Post-history speelt in op de angst voor de ondergang van de wereld door het ontstaan van een zwart gat, de komst van de apocalyps, natuurrampen, de ondergang van de mensheid als gevolg van de klimaatproblemen of terrorisme en overconsumptie.
In deze tijd van angstige theorieën en doemdenkerij, laten kunstenaars uit verschillende disciplines zien hoe zij de toekomst zien.
En wat als de wereld zoals wij die nu kennen  er straks niets meer is; grijpen wij vooruitstrevende ontwerpers dan terug naar de oude ambachten en methodes? Vinden we nieuwe dingen uit? Of gaan we de wereld en alles wat opnieuw vormgegeven moet worden juist opbouwen met de laatste nieuwe technieken zoals LED-licht en rapid protoyping?
Willen we vertrouwdheid en herkenning oproepen bij de aanschouwer of gaan we voor verrassing en vernieuwing?
Grijpen we terug op het verleden, of creeerden we een heden zonder geschiedenis.
Op deze vragen geven de ontwerpers antwoord met hun werk.
"Let's get back to the future!!!”
met
POST-HISTORY

Als onderdeel van de tentoonstelling zullen in samenwerking met het H.O.M.E (historisch openlucht museum Eindhoven) tijdens onze expositie ambachtslieden elke dag een ander ambacht demonstreren, o.a. tingieten, en smeden in een leemoventje. 

Tevens bieden wij de gelegenheid om tijdens de Dutch designweek in een echte herbergs-setting te overnachten in het H.O.M.E, dus wil je de Dutch designweek optimaal beleven en een paar dagen rondneuzen, dan kan dat bij POST-HISTORY @ HOME voor €55,00 p.p.p.n. reserveringen; info@homeeindhoven.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten